Halvdan Sivertsen-På tur opp og på turné // Sarpsborg scene 28. mai

Halvdan Sivertsen-På tur opp og på turné // Sarpsborg scene 28. mai

NY DATO 28. MAI!

Grunnet at Sarpsborg scene holder stengt t.o.m 16. mai har vi funnet en ny dato for konserten.

Vi har den store glede av å kunne invitere inn 30 publikummere 28. mai kl19!

Salkartet er lagt opp med god avstand mellom grupper på 2 og 2 så har kan man bare lene seg tilbake og nyte en flott konsert i trygge rammer.

 

Halvdan Sivertsen er et av de varmeste og morsomste menneskene i norsk offentlighet, og etter et halvt århundre som artist, har han fortsatt mye på hjertet. Han er fremdeles opptatt av den stakkars kloden vår, og brenner fortsatt for kjærligheten, vennskapet og de som trenger oss.

I tillegg til å gi ut en rekke prisbelønte album og være en fjerdedel av tidenes største norske supergruppe, Gitarkameratene, har musikken til Halvdan blitt brukt i både film og teater. Dessuten vil Halvdan, for en hel generasjon nordmenn, alltid huskes som «faren» til Labbetuss.

Karrieren til Halvdan spenner over mer enn 50 år, fra den spede starten i Bodøs pop- og rockmiljø på 60-tallet, via visebølgen på 70-tallet, til å bli en av landets mest populære artister de siste 30 årene. Og i 2020 ble han innlemmet i Rockheim Hall of Fame for sitt bidrag til den norske populærmusikken.

Våren 2021 tar Sivertsen med seg gitarist Håvar Bendiksen og legger ut på tur opp og på turné til et sted nær deg. Velkommen til konsert!

OBS! Til dette arrangementet selges 20 billetter i henhold til smittevernsreglene for kulturarrangement. Alle seter som vises grønt i salkartet er i riktig avstand til setene rundt. Det selges kun billetter på annen hver rad og med tre seter mellom hver gruppe på to. Øvrige smitteverntiltak sendes ut på e-post til billettkjøperne i forkant av arrangementet.