In Memory of Elvis // Ny dato 20. mai!

In Memory of Elvis // Ny dato 20. mai!

I samarbeid med arrangøren bak forestillingen har vi på Sarpsborg scene funnet en ny dato for konserten.

Konserten vil nå bli arrangert torsdag 20. mai 2021.

Billettene som er kjøpt vil være gyldige til konserten i mai, alle som har kjøpt billett vil motta informasjon på mail.

Vi gleder oss til konsert i mai, og til å ønske alle velkommen da til flotte og trygge kulturopplevelser!

De siste fem årene har de kritikerroste solistene inngått i ulike produksjoner hvor Elvis har blitt hyllet og tolket. I høst er Paal Flaata og Vidar Busk klar med en helt ny produksjon som skiller seg ut fra de tidligere. Flere nye inngår i ensemblet, bl.a. Raga Rockers gitarist Eivind Staxrud.

I det åtte manns store bandet inngår to på trommer! Glenn-Vidar Solheim og Alexander Pettersen vil gi konserten en ny og spennende ramme! Det blir en blåserekke med Petter Marius Gundersen, Anders Hefre og Runar Fiksdal. Den anerkjente svenske bassisten Anders Mossberg og Flaatas mangeårige musikalske partner Gøran Grini, som er kapellmester, utgjør resten av ensemblet.

EN STORSLÅTT HYLLEST!
«In Memory of Elvis» byr på et gjenhør med en rekke av de mest populære innspillingene Elvis gjorde før han gikk bort i 1977. Sammen vil de skape en musikalsk opplevelse som er Kongen verdig. Det blir et musikalsk og historisk gjenhør vi tror veldig mange vil elske!

SOLISTENE
Paal Flaata frontet bandet Midnight Choir, som i perioden 1994 til 2005 ga ut syv album. Som soloartist har han gitt ut åtte album, det siste kom tidligere i år. I 2012 var Paal nominert til Spellemannprisen for sitt femte album – i 2018 for sitt syvende!

Vidar Busk startet sin musikalske karriere i USA som 15-åring! Etter at han vendte tilbake til Norge har han gitt ut ni album, han har vunnet Spellemannprisen to ganger og vært nominert flere ganger.

VARIGHET
1 time og 40 minutter, ingen pause.

ARRANGØR
Good Rockin AS

OBS! Det blir ikke billettsalg ved inngangen. Alle billetter må derfor kjøpes i forkant av arrangementet.

Alle arrangementer ved Sarpsborg scene blir gjennomført i tråd med gjeldende retningslinjer fra Folkehelseinstituttet. Grønne seter i salkartet er innenfor anbefalt avstand for kulturarrangementer. Les gjerne mer på denne lenken.